Ajankohtaista

Juuvannissa tapahtuu

Vartsalan saarelle, jossa mökit ovat pääsee nyt hiljaisella yli 70 metriä pitkällä lossilla. Mikäli on loma menoillaan ja mökkiä vailla, niin yhdestä mökistä nimeltään Pilha löytyy vielä tilaa ensi viikolla ja heinäkuun puolen välin tienoilla. Lisäksi Koskelo nimisessä mökissä on tilaa heinäkuun puolen väliin jälkeen. Elokuu lähestyy ja upeat kuutamo illat. Yllätä läheisesi ja tuo hänet nauttimaan saariston rauhasta. Aina kannattaa soitella tai laittaa viestiä. Soittamalla asiat järjestyy yhdellä kertaa! 

Kesä on parhaimmillaan ja mökit alkavat täyttyä, mutta vielä löytyy vapaana mökkejä. Syyskautta silmällä pitäen kannattaa olla ajoissa liikkeellä, jos vaikka haluaisi tulla kalastamaan. Mahdollisuus myös tehdä päivän retkiä Iniöön saariston rengastielle tai Brändöön Ahvenanmaan saaristoon sekä muumimaailmaan Naantaliin! Kiipeilijöille tarjolla lähialueella sopiva kiipeilykallio. Luonnonystävät voivat ihailla ilman "pääsymaksua" luonnon eläimiä; peuroja, metsäkauriita, hirviä, tietenkin pupuja ja oravia sekä lintuja kurjista peippoon. Syksyllä kutsuvat kalastusapajat ja ruskan värit saaristossa.  

Kustavissa on mielenkiintoisia tutustumispaikkoja. Kustavin saaristolaismuseo on vain 5 km päässä mökeistä. Juhannuksena Vartsalan saarella nostetaan Pohjois-Vartsalan ja Etelä-Vartsalan juhannusalot. Vartsalan lossirannan tuntumassa Kivimaan puolella on Jeremian luolat, jotka ovat osa keskustan luontopolkua. Mökeiltä käsin voi tehdä päivän matkoja Saariston rengastielle mm. Iniöön yhteysalus Auralla, Ahvenanmaan Brändöön yhteysalus Viggenillä sekä katsomaan Muumeja Naantaliin.