Ajankohtaista

Juuvannissa tapahtuu

JÄÄT LÄHTENEET! Sian onginta-aika parhaimmillaan. Vapaana pe. 26.4. lähtien  varustetasoltaan hyvä Alli-mökki ja pääset  nauttimaan keväisestä saaristosta!

Kevät alkaa olla lähellä ja mökit alkavat täyttyä, mutta vielä löytyy vapaita viikkoja viettää vapaata aikaa ja elokuun puolen välin jälkeen voi sitten tiedustella viikonloppuja tai jos haluaa vaikka viettää pidennetyn viikonlopun torstaista sunnuntaihin.  Mahdollisuus tehdä päivän retkiä Iniöön saariston rengastielle tai Brändöön Ahvenanmaan saaristoon sekä muumimaailmaan Naantaliin! Kiipeilijöille tarjolla lähialueella sopiva kiipeilykallio. Luonnonystävät voivat ihailla ilman "pääsymaksua" luonnon eläimiä; peuroja, metsäkauriita, hirviä, tietenkin pupuja ja oravia sekä lintuja kurjista peippoon. Syksyllä kutsuvat kalastusapajat ja ruskan värit saaristossa.  

Kustavissa on mielenkiintoisia tutustumispaikkoja. Kustavin saaristolaismuseo on vain 5 km päässä mökeistä. Juhannuksena Vartsalan saarella nostetaan Pohjois-Vartsalan ja Etelä-Vartsalan juhannusalot. Vartsalan lossirannan tuntumassa Kivimaan puolella on Jeremian luolat, jotka ovat osa keskustan luontopolkua. Mökeiltä käsin voi tehdä päivän matkoja Saariston rengastielle mm. Iniöön yhteysalus Auralla, Ahvenanmaan Brändöön yhteysalus Viggenillä sekä katsomaan Muumeja Naantaliin.